Vraag een offerte aan

Bij Marktkozijnen hanteren we een gestructureerd stappenplan om ervoor te zorgen dat uw project soepel en efficiënt verloopt:

1.

Contact opnemen: u kunt contact met ons opnemen via telefoon, het contactformulier op onze website, via Whatsapp of via e-mail. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken.

2.

Snelle offerte: wij streven ernaar om binnen 1 werkdag een offerte te verstrekken.

3.

Akkoord met de prijs: na ontvangst van onze offerte, beslist u of u akkoord gaat met de prijs. Bij een akkoord plannen we een inmeetafspraak in om alle specificaties te bespreken.

4.

Definitieve specificatie en offerte: na de inmeetafspraak stellen we een definitieve specificatie op en ontvangt u een gedetailleerde offerte. Dit geeft u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten.

5.

Start productie: zodra u de offerte heeft ondertekend, gaat uw project in productie. We zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt. Gedurende het proces houden we u continu up-to-date, via een communicatiekanaal naar voorkeur (telefoon, e-mail of Whatsapp).

7.

Vakkundige plaatsing: bij de uiteindelijke plaatsing van uw kozijnen, zorgen onze experts voor een nette afwerking. Bij Marktkozijnen werken we stipt en netjes, en we waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt!

We streven naar perfectie in elk detail van uw project. We houden ons aan afspraken en zetten ons in voor een vlotte en zorgvuldige uitvoering van uw wensen.